Ukoliko nas potražite u Leskovcu, ulica Đure Daničića 13 , pored pijace, ulica preko puta bifea “Niš”, možete da svoje fotografije uradite na mašini nove tehnologije Fujifilm LP5700R...

Karakteristike

Velika brzina izrade fotografija:

  • 3R (127mm) 2210 foto/sat
  • 4R (152mm) 2040 foto/sat
  • 12R (305mm) 300 foto/sat

Sve nove tehnologije sada na jednom mestu:

  • Fujifilm’s Frontier Workflow Management software (“MS”) sa integrisanom “Image Intelligence” tehnologijom
  • Hyper-Tone tehnologija
  • Hyper-sharpness tehnologija
  • Monotone finishing
  • Detekcija lica
  • “One-touch” CP-49E chemical handling system

Fuji 5700R pre sve dizajnirana je za visokotiražnu štampu. Sada možete uraditi vaše fotografije u ekstremno brom roku (ovo je velika prednost kod svadbenih fotografisanja gde je potrebna brza izrada fotografija). Moguća je široka paleta ulaznih medija (CD, DVD,memorijske kartice, HDD, negativ film, bluetooth …). Postoji potpuna kontrola nad kvaltitetom fotografije, bojama i oštrini, korekcija crvenih očiju, ekološki cist proces izrade …

 fotoizvori

Kvalitet fotografije direktno zavisi od uređaja kojim ste slikali ali i ukoliko nemate neki profesionalni aparat ili bolji telefon mi ćemo preko naše opreme izvršiti potrebne korekcije kako bi Vaše fotografije bile što bolje. Ukoliko kod sebe nemate niti film, niti neki digitalni medij sa slikom već samo urađenu fotografiju a želite da izradite duplikat, niti to neće biti problem. Donesite fotografiju a mi ćemo odraditi reprodukciju tj. kopiranje fotografije.

 reprodukcija

Sve fotografije moguće je doraditi, otkloniti oštećenja, korigovati boje, osvetljene, kontraste, ukloniti crvene oči i sl.

Vaše fotografije možete uraditi u sledećim veličinama:

————————————————————————————————————————————————————————————————————–

 slikeformati

1) 9×132)          10×15          3) 13×18          4) 15×20          5) 20×30          6) 30×40           7) 30×45

.

Takođe, pored pomenutih formata, rade se i fotografije za sve vrste dokumenta, lične karte, pasoše, indekse, đačke knjižice, legitimacije i dr. Fotografije se rade na svetloj pozadini u skladu sa propisima i normativima koji se traže tako da kod nas nećete imati neprijatnosti da budete vraćeni iz neke službe zbog neodgovarajućih fotografija.

.

 slikedokumenta

.

Ukoliko radite veći broj slika, za velike količine moguće je korigovati cenu fotografija u Vašu korist. Takođe posebne pogodnosti nudimo fotografima-profesionalcima (korigovane cene, foto maske-ramovi, prilagođeno radno vreme i sl.)

 profesionalac

.

Ukoliko uradite preko 25 slika (9×13 ili 10×15) dobijate na poklon foto album za datu veličinu. Pored albuma koje dobijate besplatno imamo i veliki izbor albuma u prodaji, raznih veličina i dezena.

.

 albumi

Takodje, nudimo Vam i foto ramove za Vaše fotografije koje su izuzetno pogodni ukoliko želite da nekog iznenadite lepim poklonom. Foto ramove nameštamo na licu mesta.

fotoram

Kod nas možete poručiti i izradu pozivnica za Vaše veselje bilo da se radi o venčenju, rođendanu ili drugoj proslavi. Pozivnice se rade na foto papiru, dizajn je besplatan. Što se tiče dizajna stoji Vam na raspolaganju veliki broj predifinisanih matrica a moguće je uraditi i promenu dizajna po Vašoj želji npr. ubacivanje likova mladenaca u pozivnice i sl.

.

 pozsvadba3          pozsvadba2          pozsvadba1

pozsvadba6            pozsvadba5            pozsvadba4

Pored pomenutih pozivnica za venčanje izrađujemo i pozivnice za rođendane (sa ili bez slike deteta) a možete i doneti Vaš dizajn a mi ćemo ga prilagoditi za pozivnicu. Kao i prethodno, pozivnice se rade na kvalitetnom foto papiru. Pozivnice koje ovde izlažemo samo su pokaznog karaktera a ukoliko dođete kod nas pokazaćemo Vam kompletu ponudu pozivnica koja je mnogo Veća.

          pozrodj2          pozrodj1

Pozrodj6          Pozrodj5          Pozrodj4

Takođe u ponudi imamo i pozivnice za žurke i ostale proslave (po porudžbini). Pozivnice za žurke se standardno rade na veličinu vizit karte a štampa je foto kvaliteta kao i prethodne.

zurka4     zurka3     zurka2     zurka1

A za Novu godinu, spremili li smo Vam bogat izbor kalendara koji su idealan poklon za decu, bake i deke i ostalu rodbinu. Dođite sa detetom, uradićemo fotografiju sa Deda Mrazom ili neku drugu montažu po Vašoj želji, a onda od toga napraviti veliki zidni kalendar 30x45cm sa umetkom za datume.

kalendar4           kalendar3            kalendar2           kalendar1

Za firme i preduzetnike nudimo izradu foto-flajera ili postera, kao i izradu vizit karti i poslovnih kalendara.

Vizit kartice radimo na foto papiru. Dizajn za vizit karte je besplatan. Dovoljno je da nam kažete čime se bavite a naši dizajneri će Vam uraditi grafičko rešenje i već u toku istog dana Vi možete dobiti Vaše vizit kartice.

vizitka4      vizitka3      vizitka2      vizitka1

Interesantno rešenje za poklon Vašim najmilijima mogu biti dole prikazane foto kugle. Foto kugle su ispunjene tečnošću i česticama snega ili sitnih šljokica. U Kugle se ubacuje slika po želji i na potres sneg tj. šljokice lepršaju kroz tečnost.

fotosnowglobe

A za firme i preduzetnike nudimo brzu izradu vizit kartica na foto papiru.

….