sonycamera

.

Sve Vaše svečanosti, veselja, proslave tipa venčanja, češljanki, rođendana, školskih proslava ili bilo kakvih drugih skupova snimamo profesionalnim digitalnim trakama u DV sistemu.

 matursko

Video materijal prebacujemo na DVD diskove tako da isti možete gledati preko kućinih DVD plejera, kopjutera ili drugih video uređaja. Sačuvajte Vaše najvrednije uspomene koje ćete uvek rado moći da pogledate i na novim HD uređajima.

 

 rodjendanvideo

Kod nas možete dogovoriti kompletnu foto-video podršku za Vašu svadbenu svečanost. Naši fotografi će sinhronizovano sa našim snimateljima u potpunosti ispratiti ceo događaj.

 

 porodicatv

 

.

Sva snimanja radimo isključivo profesionalnom opremom i sa obučenim snimateljima koji poseduju višegodišnje iskustvo. Ono što nas razdvaja od ostalih je to što kod nas nema improvizacije i grešaka. Naši ljudi poznaju problematiku snimanja bilo da se radi o tehničkim pitanjima bilo da je u pitanju procedura ceremonije.

A ukoliko još uvek kod sebe čuvate stare VHS trake (svadbe, rođendane, veselja i sl.) preporučujemo Vam da što pre dođete i da trake presnimimo na DVD diskove kako bi snimak zaštitili od uništenja jer su VHS trake podložne propadanju vremenom a i magnetni zapis na njima može vrlo lako biti oštećen od jakih magnetih polja mobilnih telefona, zvučnika i drugih uređaja. Zato, ne oklevajte već dođite da presnimimo te trake tako da ćete još dugo biti u mogućnosti da gledate svoje stare snimke i na novim HD televizorima.

 videoprebacivanje